úterý 1. září 2009

Electro Prague Fest 9 1/2

V sobotu 22. srpna 2009 v pražském klubu Exit se konala gothic a darkwave akce s názvem Electro Prague Festival, kde se objevily tuzemské hvězdy jako Alvaréz Peréz, The Shadowplay a jako hlavní DarkStar floridští The Crüxshadows, kteří si připravili opravdu velkolepou show plnou temné romance.

Jelikož poslední dobou vůbec nejezdím někam jen tak, přinesl jsem z této akce celkem rozsáhlý report s fotografiemi, který najdete na zdaryvary.cz pod názvem Electro Prague Festival 9 1/2

Jako vždy mi dělala doprovod Terezka, tentokrát ale ne sama, s sebou jsme vzali Majdu, měla jet i Petra (všechny tyhle tři holky mám moc rád - foto), ale nějak nastydla, přesto jsme si to maximálně užili. Pár osobních fotek nalezne u mě na Facebooku.

Je zvláštní, jak mě ta Praha přitahuje, jak to tam mám rád, a jak mi připomíná dřívější časy. Lidi, které jsem jeden čas považoval za rodinu, a jsou to právě ti lidé, kterým se dnes nemohu ani podívat do očí. Mám rád to město, přesto se od něj raději držím dál, je to tak prozatím dobrá volba.

O EPF si můžete to nejdůležitější přečíst v reportu, proto zde uvedu jen ty věci, které jsem tam nemohl dát. Mě osobně zaujala After Party, která byla sice až u konce, ale byla asi nejvíc spontánní. Neříkám, že zpěvák The Crüxshadows mě nebavil (doporučuji si přečíst komentář na FB u fotky kde sním jsem vyfocen), ale to co se dělo k pozdějším ranním hodinám - solo akce s pány doktory (mimochodem zdravím, snad se sejdeme na Night Side) na tribuně, punkování s tou punkerkou, co mi dala skoro pěstí, pokec s přáteli typu (joke - kdo tam byl chápe), až po tu sexy show, co tam jeli ty ženy, jo a abych nezapomněl na tu s prominutím hadici, žena v červeném! Ta byla taky moc dobrá. Nedá se to vše popsat, tahle akce se musí prostě zažít!

Vždy, když tam jsem (v Praze) s Terezkou, jedem na punk, to znamená že tam jedem autobusem a první zpátky nám jede až 06:00 ráno. Proto vždy skončíme v té podivné Pizzerii na Václaváku, takový už náš malý rituál. A právě tam jsme potkali tu Blondýnku, co byla tak odvařená z podvazků, co měly holky. A ten kluk, co nás doprovázel, chudák, trochu jsme mu popsali Vary, teda spíš to, co tady jedem spolu s ostrovskou bandou, tekkno, drogy, sex... Myslím, že na návštěvu Karlových Varů dlouho nebude mít chuť.

Ach, už se nemohu dočkat 19.9.09 - pojede se na Night Side, jako vždy dovezu s sebou zpět report a spousty zážitku, takové spousty, že je sem opět nebudu moct ani napsat, jsou věci, které raději zůstanou zamlčeny ;)

0 komentářů:

Okomentovat

 
Copyright 2009 Václav Eddycek Eder